Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (4.18 secunde)
El a sustinut ca situatia romanilor, "lipsa de lumina, de dezvoltare intr-un sat" nu este intamplatoare, ci dorita de cei de la putere "pentru ca niciodata un om umilit, in intuneric, umilit de frig, de lipsa de bani, nu poate sa le spuna in fata "Nu mai furati atata, lasati-ne".
Este un bun cunoscator al traditiilor si intelege cunoscuta sintagma "eternitatea s-a nascut la sat" mai bine decat un politician.
Prin inchiderile de scoli si spitale din mediul rural/mic urban, discrepanta dintre oras si sat va creste, contrar principiilor europene.
El a subliniat, insa, ca atunci cand vede iresponsabilitatea cu care se fac toate actele acestei puteri se gandeste la faptul ca "nu exista sat fara caini".
O alta problema a localnicilor de aici este aceea ca, desi in sat exista o scoala, cladirea nu poate fi folosita de elevi pentru ca Primaria Albeni nu are bani sa o mobileze corespunzator.
Cum este sa construiesti o sala de sport intr-un sat in care nu exista unitate de invatamant? In viziunea guvernantilor este o investitie in asigurarea "cadrului de desfasurare a activitatilor sportive in conditii optime de confort si siguranta".
Administratia centrala si locala, cu totul, incepand cu Administratia Prezidentiala si terminand cu ultima primarie din cel mai basinos sat al iubitei noastre patrii NU are mai mult de 120.000 de functionari.
Alegerile se castiga in teren, alegerile se castiga discutand cu fiecare femeie, cu fiecare barbat si cu fiecare tanar din fiecare catun si sat, din fiecare oras si municipiu al acestui judet.
Si la sat, si la oras intentia de vot exprimata in sondaje are un drum lung pana sa se transforme in vot efectiv.
Din datele pe care le detinem, 11 ofiteri de politie cu functii de conducere au sarcini expres nominalizate in ceea ce priveste mobilizarea si transportul votantilor mituiti in localitatile Titu, Potlogi, Pucioasa, Pucioasa Sat, Trainica, Gaesti, Matasaru, Crangurile, Moroeni si Fieni.
Nu suntem sat fara caini si nici tara castigata la belciuge. Suntem aliat NATO si partener in Uniunea Europeana. De pe pozitii de respect si egalitate.
Acum, transhumanta se face de la oras catre sat, iar cresterea economica se poate face prin consum, promovand produse romanesti, de genul programului Consiliului Judetean Constanta, agricultura, turism si energie", a completat senatorul Moga.
Presedintele tarii impreuna cu Elena Udrea si primarul Emil Boc au pornit pe o ulita plina de hartoape, spre un sat de langa Turda pentru a zabovi timp de vreo 3 ore, la o pensiune cu multe stele, departe de ochii cetatenilor si ai presei, unde preaplecatul Primar a decis sa se ascunda imoral sub fusta unei fundatii, in loc sa se ridice la inaltimea functiei publice, cu care a fost investit de clujeni, si care, in micimea lui sufleteasca, devenita proverbiala, ar putea da dovada de curaj si de responsabilitate politica, demisionand din functia de primar, pentru a sluji demn, cu cinste si bravura Partidul Miscarea Populara in calitate de membru cu acte in regula.
Romania este un sat mic, pana la urma. Toti stim lucrurile. Nu doar ca va jur, cu mana pe Biblie, ca nimeni nu a venit la mine sa imi ofere bani, nici macar nu au indraznit.
Primarii sunt obligati sa monteze cel putin un panou electoral si in fiecare sat apartinator sau localitate componenta din unitatea administrativ-teritoriala respectiva.
Pentru ca la tara mai sunt, probabil, doar pensionari care abia mai gafaie si niste betivi care isi petrec ziua la carciuma din sat", afirma presedintele UNAI.
Totodata, o societate de microfinantare nu poate folosi in denumire, antet sat acte emise cuvintele “banca“, “national“, “stat“, “roman“ sau orice derivate ale acestora.
Pe 25 martie 2005, Dumitru Ghigeanu a discutat cu o Comisie de Negociere din partea Complexului Energetic Rovinari, care dorea sa achizitioneze teren pentru amplasarea unei vetre de sat necesare stramutarii gospodariilor ce urmeaza sa fie afectate de lucrarile miniere ale carierei Pinoasa.
Ce nu i-a interesat pe oficialii Agentiei este utilitatea reala a proiectelor, puse in practica cu milioane de euro din fonduri comunitare si de la bugetul de stat. "O lucrare finalizata este importanta chiar daca beneficiarul este un sat cu cinci locuitori ", spune Samoil Szabo.
Astfel, taranul nu va mai putea sa faca branza ca pana acum sau sa sacrifice porcul, sa-l puna pe o frunza de varza in curte si apoi sa-l vanda in sat“, a subliniat Dacian Ciolos.
google-analytics.com